Gluteenittomia ja vehnättömiä aterialisäkkeitä

Mitähän sitä söisi jauhelihakastikkeen, kalapullien, kasvispihvien tai makkaran kanssa? Tule saamaan uusia ideoita gluteenittomiin ja vehnättömiin aterialisäkkeisiin. Luvassa on tietoa mm. pastasta, riisistä, kvinoasta ja perunasta. Samalla kuulet eri lisäkkeiden terveellisyydestä ja luvassa on myös maistiaisia ja kahvit/teet. Tietoillan järjestävät Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys ja Pirkanmaan keliakiayhdistys. Maksuttomaan tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki gluteenittomuudesta ja vehnättömyydestä kiinnostuneet. Ryhmä rajallinen.

Ohjelma:

  • Tervetuloa
  • Yhdistykset esittäytyvät
  • Vaihtelevia ja terveellisiä aterialisäkkeitä
    Eija Lindberg, restonomi ja Keliakialiiton asiantuntija, Keliakialiitto
  • Aterialisäkkeiden käyttövinkkejä
    Ilona Mähönen, ruoka-allergianeuvoja, Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys
  • Maistiaisia
  • Loppusanat

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 23.9. mennessä: ruoka-allergia@pirkanmaanallergia.fi tai 045 235 2861.

Kuvituskuvana erilaisia pastoja ja muita ruokalisäkkeitä kulhoissa ja tekstinä tilaisuuden aika ja paikka.