Ruokahävikkiä nujertamassa -ruoka- ja leivontakurssi perheille

Tiesitkö, että suomalaisilla päätyy hävikkiin eniten kasviksia, maitotuotteita ja viljatuotteita? Tällä hävikkiviikon kurssilla opitaan helppoja reseptejä, joihin saa uppoamaan hävikkiuhan alla olevia elintarvikkeita – tietysti osallistujien ruoka-allergiat huomioiden. Kurssi on perheille ja turvallinen myös anafylaktikoille. Jäsenille ja ei-jäsenille. Hinta 5 €/henkilö tai 10 €/perhe. 

Ryhmä rajallinen. Kerro ilmoittautuessasi ruoka-allergiat. Kurssin vetäjänä kotitalousopettaja, ruoka-allergianeuvojamme Ilona Mähönen. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen kurssia: ruoka-allergia@pirkanmaanallergia.fi tai 045 235 2861. 

Kuvituskuvassa lautasten päällä paahdettuja leipiä täytteineen. Tekstinä tilaisuuden aika ja paikka.